Over ons

Hi,

Ik ben Faye, mama van 2 mini's , een jongen en een meisje.

Net zoals elke mama, ging ik al tijdens mijn eerste zwangerschap met een groot enthousiasme op zoek naar de leukste benodigdheden, accessoires en musthaves voor mijn kindje. Van zijn verzorgingskussen tot zijn kamertje, alles zou ik aankleden tot in de puntjes.

Er was telkens 1 voorwaarde: ik wou originele spulletjes, net dat tikkeltje anders, heel mooi maar toch ook innovatief en functioneel. 

Uren kon ik online snuisteren, zo veel mooie merken, zo veel mooie materialen, zo veel leuke prints... Ik kan niet zeggen bij hoeveel online winkels ik uiteindelijk spulletjes aankocht, maar het waren er laat ons zeggen, genoeg. In binnen en buitenland, grote en kleine winkels, gekende en minder gekende zaken. 

Tijdens mijn tweede zwangerschap (niet dat het tussenin echt gestopt was hoor) begon alles gewoon opnieuw. Ik deed er 6 maand over om haar kamertje in te richten, want ik wou DAT tapijtje van die winkel en DAT knuffeltje van de andere winkel, elk detail zou kloppen.

Hoewel ik zeker kon genieten van de zoektocht, vond ik het niet handig dat ik telkens op zoveel verschillende websites mijn bestelling moest plaatsen, dit gaf stof tot nadenken!

En zo is, enkele maanden na de geboorte van mijn dochtertje, Minijou geboren.

Ik ga met dezelfde passie, oog voor originaliteit, kwaliteit en gebruikte materialen op zoek naar de allermooiste accessoires en musthaves voor je kleintjes en verzamel ze in mijn online store.

Het mooiste maar dan mooier, het liefste maar dan liever, het zachtste maar dan zachter.

Veel shopplezier!

x

Faye